Romantisk weekend: 7 tips til den perfekte tur med din kæreste

26 Jun 2024

Hvem drømmer ikke om en pause fra hverdagen og rutinerne og bare nyde hinanden og lidt længe ventet alenetid? Sammen med den du elsker, kan kærligheden være i luften overalt – og I behøver faktisk ikke tage langt for at have en romantik weekend. Fra luksus og spa på et lækkert hotel til storbyliv og kulturelle oplevelser i hovedstaden, her er vores bedste tips til en weekendtur, der helt sikkert får jeres hjerte til at banke lidt hurtigere.

10 gode råd, der kan gøre ferien med børn til en leg

07 Jun 2024

Det kan være lidt nervepirrende at tage på tur med små børn – uanset om I rejser med fly, eller I sætter børnene på bagsædet og mentalt forbereder dig på en køretur, der føles lang for både store og små.

10 steder du ikke må gå glip af i det sydlige Sverige

15 May 2024

Sydsverige byder på en smuk blanding af hyggelige småbyer, åbne landskaber og lange kyststrækninger. Der er meget at se og opdage, og det kan være svært at vælge, hvilke steder man skal besøge. Derfor har vi samlet en liste med 10 steder, du ikke må gå glip af i Sydsverige.

5 gode grunde til at tage familien med på ferie til Nordjylland

23 Apr 2024

Vil du opleve vores skønne Danmark med familien, er Nordjylland et fantastisk rejsemål. I det smukke Nordjylland finder du en lang række spændende oplevelser og attraktioner for hele familien. Lad os se nærmere på de 5 vigtigste grunde til at besøge Nordjylland!

Rejseguide til Irland

03 Apr 2024

Irland er en destination, som de fleste erfarne rejsende ønsker at opleve i løbet af deres liv, og Dublin er som regel det første stop på eventyret. Sammenlignet med andre europæiske hovedstæder er Dublin relativt lille, men byen byder på overraskelser, der vil vække enhver besøgendes appetit til eventyret. 

Rejseguide til London: 8 ting du skal opleve

22 Mar 2024

London er en af verdens mest populære rejsedestinationer, og det er ikke uden grund, at Englands hovedstad længe har stået øverst på danskernes ønskeliste, når det gælder feriedestinationer. London er et fantastisk rejsemål, og denne historiske, livlige by har så meget at tilbyde rejsende. 

Subscribe to the newsletter!

And take note of the latest news and travel offers