Vilkår og betingelser for brug af Medlemshoteller.dk

Disse vilkår blev sidst opdateret den 5. april 2024.

 

Om Medlemshoteller.dk

Hjemmesiden www.Medlemshoteller.dk (’Medlemshoteller.dk’, ’vi’ og ’vores’) stilles til rådighed af Coop Danmark A/S (cvr.nr. 26259495), Roskildevej 65, 2620 Albertslund. 

Formålet med Medlemshoteller.dk er at tilbyde Coops medlemmer mulighed for at booke hotelophold (hos selvstændige hoteludbydere) til gode priser og samtidig opspare 10% i medlemsbonus.

Den daglige drift af Medlemshoteller.dk varetages i samarbejde med det irske selskab:

Digibreaks Ltd
CRO nr: 634954
Unit 3, Argyle Square
Morehampton Rd
Dublin 4, D04DC64
Ireland

 

Generelt

Du skal være fyldt 18 år og medlem af Coop, før du kan booke ophold via Medlemshoteller.dk.

Ved at bruge vores hjemmeside Medlemshoteller.dk bekræfter du, at du accepterer disse vilkår. Hvis du ikke accepterer disse vilkår, bedes du ikke benytte hjemmesiden.

Hvis du har spørgsmål til din booking, hotellet eller dit ophold, kan du kontakte vores Kundeservice her.

Du kan kontakte Coop Medlemsservice ved spørgsmål om Coop Medlemsprogram samt udbetaling af medlemsbonus her

Selvom vi bestræber os på at give dig den bedst mulige service, giver vi ingen erklæringer eller garantier, hverken udtrykkeligt eller underforstået, for at indholdet på vores Medlemshoteller.dk er nøjagtigt, fuldstændigt eller fejlfrit, da vi er afhængige af oplysninger fra hoteludbyderne. Hvis der opdages ukorrekte oplysninger på hjemmesiden, vil vi bestræbe os på at rette dem så hurtigt som muligt. Hvis du opdager en fejl, bedes du venligst rapportere den til os via e-mail på info@medlemshoteller.dk

 

Booking af hoteller via Medlemshoteller.dk

Når du har valgt et ophold, iværksætter Medlemshoteller.dk bookingen hos hoteludbyderen. 

Medlemshoteller.dk er hverken hoteludbyder eller ansvarlig for opholdet hos hoteludbyderen. Hvis du ønsker at klage over dit ophold, skal du henvende dig til hoteludbyderen.

Når du booker et ophold hos en hoteludbyder via Medlemshoteller.dk, har du indgået en aftale med hoteludbyderen om det pågældende ophold (og ikke Medlemshoteller.dk). Vi opfordrer derfor til, at du gør dig bekendt med hoteludbyderens aftalevilkår, før du booker dit ophold via Medlemshoteller.dk. 

Hvis du har særlige krav til dit ophold, skal du sikre dig, at hoteludbyderen kan imødekomme dem, før du booker dit ophold via Medlemshoteller.dk.

Vi gør opmærksom på, at priserne på Medlemshoteller.dk ikke nødvendigvis er gældende, hvis du booker dit ophold direkte hos hoteludbyderen, og at du i øvrigt ikke optjener medlemsbonus ved direkte bookninger.

Du kan finde hoteludbyderens vilkår og kontaktoplysninger på hoteludbyderens hjemmeside.

 

Særlige ønsker til dit hotelophold

Vi gør opmærksom på, at særlige ønsker som kæledyrsvenlig indkvartering, hensyntagen til allergier osv. ikke kan garanteres og kan medføre en ekstra omkostning, der skal betales direkte til hoteludbyderen. Disse ekstra omkostninger er ikke inkluderet i priserne på Medlemshoteller.dk. 

 

Medlemsbonus

Som medlem af Coop får du 10% medlemsbonus, når du booker et hotelophold via Medlemshoteller.dk.

Bemærk at der kun gives medlemsbonus, hvis du anvender gavekort ifm. din booking / Bemærk at der ikke gives medlemsbonus, hvis du køber et gavekort til Medlemshoteller.dk.

Hvis du har booket et ophold via Medlemshoteller.dk som berettiger dig til en medlemsbonus, vil medlemsbonussen blive overført til din medlemskonto hos Coop, måneden efter hotelopholdet er afholdt.

Eventuelt opsparet medlemsbonus er underlagt Coops Medlemsvilkår, som du finder her: https://medlem.coop.dk/foreningen/medlemsvilkaar/ 

Påkrævede oplysninger

Når du booker via Medlemshoteller.dk, er det vigtigt, at du giver korrekte oplysninger.

Vi skal som minimum bruge følgende oplysninger, for at vi kan behandle bookingen: Fornavn, efternavn, hjemmeadresse, gyldigt kredit-/betalingskort, telefonnummer, mobiltelefonnummer.

Personen, der foretager bookingen, er ansvarlig for at sikre, at alle personlige oplysninger samt eventuelle oplysninger om medrejsende er korrekte. 

Vi tjekker ikke de oplysninger, som du giver til os, og er ikke ansvarlige for forkerte oplysninger, fx forkerte e-mailadresser, forkerte telefonnumre og/eller kreditkortnumre.

Husk at du er ansvarlig for at underrette os om eventuelle ændringer, tilføjelser eller aflysninger, og at det er dit ansvar at informere eventuelt medrejsende herom.

Betaling af ophold

Personen, der foretager bookingen, er ansvarlig for at sikre, at alle betalinger foretages til tiden. Det gælder også, hvis du booker et ophold for medrejsende.

Prisen for et hotelophold betales i hotellets lokale valuta. Fx. hvis du booker et hotel i Tyskland hvor de bruger Euro, så skal hotelopholdet betales i Euro.

Betaling kan foretages på følgende måder: Visa eller MasterCard. 

Betaling for tillægsprodukter og tillægsydelser

Betaling for andre produkter eller tjenester i forbindelse med hotelopholdet foretages direkte til hotellet på selve stedet.

Bookinggebyr

Du betaler et bookinggebyr på 18% af det samlede beløb på bookingtidspunktet. 

Det resterende beløb, skal du betale på hotellet ved ind- eller udtjekning i henhold til hotellets politik. Andre tjenester og omkostninger betales direkte på hotellet. Du kan finde hoteludbyderens vilkår på hoteludbyderens hjemmeside.

Bemærk venligst, at Medlemshoteller.dk også samarbejder med tredjepartshotelpartnere, disse partnere er markeret med "Partnerhotel".

Når du booker et ophold på et partnerhotel, kan du blive opkrævet det fulde beløb for dit ophold på bookingtidspunktet.

Bekræftelse af booking via e-mail

Når du har foretaget din booking, vil du modtage en bekræftelse pr. e-mail til den angivne adresse på tidspunktet for bookingen. 

Vi gør opmærksom på, at din booking ikke er bekræftet, før du har modtaget en bookingbekræftelse via e-mail. 

Afbestilling og refundering

Afbestillings- og refunderingspolitikkerne varierer afhængigt af det ophold eller den pakke, du booker. 

Læs venligst de vilkår, der gælder for den respektive hoteludbyder, før du foretager din booking. Disse er beskrevet på bookingtidspunktet, og du skal acceptere dem for at foretage din booking. 

Hvis du har foretaget din booking via Medlemshoteller.dk, kan du afbestille det under "Mine bookinger".

Bemærk venligst, at bookinggebyret på 18% ikke refunderes, hvis du afbestiller opholdet, medmindre der er tale om helt særlige omstændigheder. Ved modtagelse af en lægeerklæring refunderer vi dit bookinggebyr, og du skal ikke betale noget til hotellerne, hvis du vælger at afbestille.

Gratis ombooking på udvalgte hoteller

Hvis du ønsker at ændre rejsedatoer eller hoteludbyder, efter du har foretaget din booking, skal du gøre det via Medlemshoteller.dk under "Mine bookinger". 

På udvalgte hoteller kan du ændre datoer op til to gange på det samme hotel, hvis det sker mindst 2 dage før ankomstdatoen. Hvis du ombooker mere end to gange, betragtes det som en ny booking, og der opkræves et nyt bookinggebyr (ca. 18% af den samlede pris). 

Hvis prisen på din nye booking er højere, skal du betale differencen. Hvis prisen på din nye booking er lavere, beholder vi differencen. 

Bemærk, at der opkræves et nyt bookinggebyr, hvis du ønsker at skifte hotel. 

Alle ombookinger er afhængige af tilgængelighed. Hvis du er nødt til at aflyse dit ophold, fordi hotellet ikke længere kan tage imod din reservation, fordi de er nødt til at lukke, refunderer vi dit bookinggebyr i form af en rabatkode, der svarer til dit depositum. Du kan så booke et hotel på et senere tidspunkt, hvis du ønsker det. 

Gratis ombooking er underlagt hotellernes egne vilkår og betingelser, når du booker. Disse er tydeligt angivet på vores hjemmeside.

Sen afbestilling/udeblivelse

Ved afbestilling mindre end 2 dage før ankomstdatoen, eller hvis du ikke møder op, er du forpligtet til at betale hotellet et gebyr for sen afbestilling. Gebyret varierer fra forskellige ophold.

Mere end 2 dage før ankomst: Bookinggebyr (ca. 18% af den samlede pris).

Mindre end 2 dage før ankomst: Hotelgebyr for én nat.

Hvis du har reserveret med et debet- eller kreditkort, skal gebyret betales direkte til hotellet. Hvis hotellet ikke kan opkræve gebyret, sender vi en faktura, som skal betales inden for 2 dage. Hvis fakturaen ikke betales, kan dit Coop-medlemsnummer blive blokeret for nye bookinger gennem Medlemshoteller.dk. Fakturaen skal betales ved at kontakte kundeservice.

Brug af gavekort til Medlemshoteller.dk

Gavekort købt på / til Medlemshoteller.dk kan kun bruges på 1-5 hotelovernatninger og er kun gyldige i Danmark. Gavekortene er gyldige i et år fra købsdatoen. Der kan indløses ét gavekort pr. booking. Hvis du booker et ophold med en højere pris end gavekortets værdi, betales differencen med Visa eller Mastercard på bookingtidspunktet. Hvis prisen på hotelopholdet er mindre end gavekortets værdi, vil gavekortet blive delvist brugt. Den resterende værdi af gavekortet forbliver på kortet, indtil gyldighedsperioden er udløbet, eller du bruger den resterende saldo på gavekortet på et senere tidspunkt.

Bemærk: Gavekortet kan ikke bruges som valuta på hotellet. Gavekortet kan kun indløses online via vores gavekortsektion på Medlemshoteller.dk.

Databeskyttelse og brug af data

Når du er medlem, sender vi dig beskeder, der er relateret til dit medlemskab og dine fordele. Disse meddelelser omfatter ordrebekræftelser, påmindelser om fordele forbundet med dit produkt/din service, meddelelser om fornyelse/udløb, betalingsproblemer og vedligeholdelsesproblemer. Vi vil kun bruge dine personlige data som angivet i vores privatlivspolitik og cookiepolitik, som du også finder på Medlemshoteller.dk.

Ændringer af disse vilkår

Vi ændrer disse vilkår fra tid til anden. Derfor beder vi dig tjekke dem, hver gang du vil bruge vores hjemmeside, så du ved, hvilke vilkår der gælder på det pågældende tidspunkt. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden, efter at vilkårene er blevet ændret, anses du for at have accepteret de nye vilkår.

Ændringer på vores hjemmeside

Vi kan til enhver tid opdatere og foretage ændringer i oplysninger om udbydere af ophold og priser på vores hjemmeside. 

Vi garanterer ikke, at hjemmesiden eller dens indhold altid vil være tilgængelig uden afbrydelser. 

Vi kan midlertidigt stoppe, tilbagetrække eller begrænse adgangen til hele eller dele af vores hjemmeside af forretningsmæssige og driftsmæssige årsager og for at muliggøre reparationer og/eller opgraderinger. Vi vil forsøge at give dig rimelig varsel, hvis dette er tilfældet. 

Du er også ansvarlig for at sikre, at alle, der bruger vores hjemmeside via din internetforbindelse, er opmærksomme på disse brugsvilkår og andre gældende vilkår, og at de overholder dem.

Du skal holde dine kontooplysninger sikre.

Hvis du vælger eller får tildelt et brugernavn, en adgangskode eller andre oplysninger som en del af vores sikkerhedsprocedurer, skal du behandle disse oplysninger fortroligt.

Du må ikke videregive dem til nogen tredjepart. Vi har ret til at deaktivere ethvert brugernavn eller enhver adgangskode til enhver tid, uanset om det er valgt af dig eller tildelt af os, hvis vi mener, at du ikke har overholdt nogle af bestemmelserne i disse vilkår. Hvis du ved eller har mistanke om, at andre end dig kender dit brugernavn eller din adgangskode, skal du straks underrette os på info@medlemshoteller.dk 

Hvordan du må bruge materiale på vores hjemmeside.

Vi ejer eller har licens til alle intellektuelle ejendomsrettigheder vedrørende vores hjemmeside og det materiale, der offentliggøres på den. Disse er beskyttet af love og aftaler om ophavsret over hele verden. Alle disse rettigheder er forbeholdt. Du må ikke forsøge at kopiere, distribuere, markedsføre, sælge, videresende, offentliggøre eller på anden måde udnytte de intellektuelle ejendomsrettigheder på hjemmesiden.

Vores ansvar over for dig

Medlemshoteller.dk har taget forholdsregler for at sikre, at indholdet på hjemmesiden er korrekt, i det omfang det er tilladt i henhold til gældende lovgivning. Oplysningerne på hjemmesiden er dog indsamlet via data fra udbydere af hoteller og offentliggjort af Medlemshoteller.dk i god tro.

Medlemshoteller.dk er ikke ansvarlig for tab, forsinkelse, person- eller tingskade, udgifter eller ulejlighed af nogen art, der opstår som følge af oplysninger på hjemmesiden eller ændringer i en hoteludbyders faciliteter uden varsel til os. 

Medlemshoteller.dk er ikke ansvarlig for eventuelle tab, du måtte lide i forbindelse med din booking, undtagen i tilfælde, hvor et sådant tab skyldes fejl begået af Medlemshoteller.dk. 

Medlemshoteller.dk og Coop.dk er ikke ansvarlige for indirekte tab eller følgeskader (herunder tab af fortjeneste eller goodwill), uanset om de er forårsaget af uagtsomhed eller ej, og er ikke ansvarlige for manglende udførelse (eller forsinkelser i udførelsen) af forpligtelser, hvis denne manglende udførelse skyldes omstændigheder, der ligger uden for vores rimelige kontrol.


Hoteludbyderens ansvar over for dig

Kun hoteludbyderen kan holdes ansvarlig for tab, du lider i forbindelse med din booking, undtagen når et sådant tab skyldes fejl begået af Medlemshoteller.dk som ovenfor.

Hoteludbyderens ansvar er reguleret af de vilkår, der gælder for hver enkelt hoteludbyder.


Klageprocedure

Eventuelle klager vedrørende dit ophold skal i første omgang indgives til hoteludbyderen. Bemærk venligst, at hoteludbyderens vilkår kan indeholde begrænsninger i din ret til at klage (herunder krav om, at klager skal indgives inden for en bestemt tidsramme), derfor bør du tjekke vilkårene, før du booker dit ophold via Medlemshoteller.dk. 

Klager vedrørende bookingoplevelsen på hjemmesiden skal rettes til Medlemshoteller.dk. Efter at have indsendt en klage til hoteludbyderen, kan du kontakte Medlemshoteller.dk kundeservice via e-mail info@medlemshoteller.dk

Lovgivning og værneting

Tvister vedrørende Medlemshoteller.dk skal reguleres af og fortolkes i overensstemmelse med dansk lov, og danske domstole skal have jurisdiktion til at afgøre enhver konflikt, der opstår som følge af brugen heraf. 

Kontaktoplysninger

Spørgsmål henvises til info@medlemshoteller.dk 

 

Andre vilkår

Aftalen består af tre dele: din bookingbekræftelse, disse vilkår og vores privatlivs- og cookiepolitik. 


Disse vilkår henviser til følgende yderligere vilkår, som også gælder for din brug af hjemmesiden: Vores privatlivspolitik, som beskriver vilkårene for vores behandling af personlige data, som vi indsamler fra dig, eller som du giver os. Ved at bruge vores hjemmeside giver du dit samtykke til denne behandling og garanterer, at alle data du giver os, er korrekte. Vores cookiepolitik, som beskriver, hvordan vi bruger cookies på vores hjemmeside.