OM MEDLEMSHOTELLER.DK

Med dit Coop-medlemskab kan du bo billigere på tre-, fire-, og femstjernede hoteller i Norden og resten af Europa, ved booking af mindst to nætter. Medlemshoteller.dk er en eksklusiv bookingtjeneste for dig som Coop-medlem. På Medlemshoteller.dk forhandler vi særlige tilbud på hoteller. Du får desuden også 10% bonus på alle dine hotelnætter, når du booker via Medlemshoteller.dk.

Medlemshoteller.dk er et samarbejde mellem Coop Danmark A/S og Digibreaks Ltd. Formålet med samarbejdet er at tilbyde hoteller til gode priser og med Coop-bonus til Coops medlemmer. Fra Coops medlemsdemokrati ved vi, at oplevelser, rejser og hoteller er en efterspurgt fordel, hvorfor vi med Medlemshoteller.dk forsøger at imødekomme dette ønske. 

Hvorfor Digibreaks?
Coop har valgt Digibreaks som leverandør, fordi de har mange års erfaring med hotelbranchen og med at skaffe gode priser på hotelværelser til deres samarbejdspartnere. De har bl.a. gennem en årrække samarbejdet med både Coop Norge (www.coophotellkupp.com) og Coop Sverige (www.hotellpremien.se). Derfor står vi nu i et stærkt skandinavisk samarbejde, hvor Digibreaks forhandler gode priser med hotellerne til Coop-medlemmer i både Sverige, Norge og Danmark.

HOTELTILBUDDET INKLUDERER DETTE MED MINDRE ANDET ER NÆVNT

  • 1+ nætter for to personer i et delt værelse, men de laveste priser er for 2+ overnatninger.
  • Morgenmad hver dag til begge gæster på udvalgte hoteller
  • Et barn under to år kan sove i forældrenes seng
  • Værelsestyper: Dobbeltværelse, premium dobbeltværelse, 3- og 4-sengs værelser for familier og enkeltværelser for personer der rejser alene.
  • Alle hoteller er kategoriseret som tre-, fire-, og fem-stjerner.
  • Det kræver kun, at du har et Coop-medlemskab for at kunne booke hoteller på Medlemshoteller.dk

VALIDERING AF MEDLEMSKAB

Medlemshoteller.dk er en eksklusiv bookingtjeneste kun for dig som Coop-medlem. Vi forhandler særlige priser på hoteller og for at drage fordel af tilbuddene og se udvalget af hoteller og pakketilbud, skal du logge ind og validere dit Coop-medlemskab, inden du booker. Læs mere her.

BOOKING

Hvor kan jeg se mit medlemsnummer?

Du kan se dit medlemsnummer på forsiden af dit medlemskort, eller på et af dine nøgle- eller ekstra kort. Du kan også se det nederst på en af dine kvitteringer eller under din profil i Coop app'en eller i app'en på din profil i øverste højre hjørne.

Hvordan bestiller jeg?

Brug søgefeltet på forsiden: Vælg din ønskede destination, dato, antal nætter og personer. Klik derefter på søg hotel, for at se alle de tilgængelige hoteller, der matcher din søgning. Du kan også filtrere din søgning yderligere, for mere specifikke resultater, ved at krydse det af i venstre side.

Følg trinene og udfyld dine oplysninger. Når du har gennemført alle trin og gennemført betalingen, sendes en bekræftelse til den e-mail, som du har angivet.

HVORDAN FOREGÅR BETALINGEN?

Brug dit Visa eller MasterCard, for at gennemføre betalingen. Du starter med at betale 18% af den samlede pris med det samme, og resten betaler du på selve hotellet (gælder udvalgte hoteller). Nogle hoteller kræver fuld betaling på én gang, men det fremgår tydeligt af det respektive hotels prisoplysninger.

Er det muligt at booke flere hotelophold i samme booking?

Dette er desværre ikke muligt.

Kan jeg bruge mit Coop-medlemskort til at booke for en anden person?

Du kan godt booke for andre, der også er medlemmer af Coop.

Ønsker du at give en ferie i gave, kan du gøre dette ved at købe et gavekort. Det kan du gøre via vores hjemmeside øverst til højre. Vær opmærksom på, at modtageren af ​​gavekortet skal være Coop-medlem.

Hvor tæt på ankomstdagen kan jeg foretage min booking?

Du skal senest booke 24 timer før dit ankomsttidspunkt. Hvis du ønsker at booke samme dag som din ankomst, skal du kontakte kundeservice.

KAN MAN BOOKE ET VÆRELSE TIL TRE VOKSNE?

De fleste hoteller tillader at man kan booke til tre voksne på samme værelse, men det anbefales at man kontakter hotellet direkte først, da reglerne kan variere fra hotel til hotel.

Hvordan bestiller jeg et kæledyrs- eller et handicapvenligt værelse?

Dette kan du gøre ved at ringe til hotellet først og forhøre dig om, de tilbyder disse værelser på dine ønskede datoer. Hvis hotellet har disse muligheder, kan du kontakte kundeservice, så vi kan gennemføre bookingen for dig.

Kan I hjælpe med at booke parkering på hotellet?

Du skal kontakte hotellet direkte, da vi ikke har en oversigt over hvilke hoteller der tilbyder disse muligheder.

Hvor mange nætter skal bestilles for at gøre brug af tilbuddet?

Normalt er det 2–5 nætter på de fleste hoteller som vi samarbejder med, men på nogle hoteller kan man godt bestille et værelse til kun én enkelt nat.

OMBOOKING/AFBESTILLING

Kan jeg ændre datoen på min booking?

Du kan ændre din booking ved at logge ind og vælge Mine bookinger eller sende en mail til kundeservice. Du kan ændre datoen op til to gange på samme booking, hvilket skal gøres mindst to dage før ankomstdatoen. Dette gælder kun udvalgte hoteller. Hvis ombookingen sker en tredje gang, betragtes dette som en ny booking, hvor en ny bookingafgift på 18% vil blive trukket fra dit betalingskort. Du vil dog stadig modtage de 10% bonus, hvis du ombooker opholdet mere end 2 gange. Hvis prisen på din ombooking er højere, skal der betales en prisdifference.

Bemærk at der tillægges et nyt bookinggebyr, hvis du ønsker at skifte hotel. Nogle hoteller tilbyder ikke datoændringer, og du vil se deres afbookingspolitik på tidspunktet for booking. Nedenfor kan du se eksempler på hoteller, der ikke tilbyder gratis datoændringer:

Ønsker du at ændre rejsedatoer eller hotel efter du har foretaget din booking, bedes du kontakte os på info@medlemshoteller.dk Alle ombookinger er afhængige af tilgængelighed. Hvis dit ophold bliver aflyst som følge af, at hotellet ikke længere kan acceptere din booking på grund af lukning, refunderer vi dit bookinggebyr i form af en rabatkode, der svarer til dit depositum. Du kan så booke et hotel på et senere tidspunkt, hvis du ønsker det.

Hvordan afbestiller jeg?

Afbestillinger skal ske mindst 48 timer inden ankomsten, og dette skal gøres online på medlemshoteller.dk under Mine bookinger. Hvis det haster, kan du også kontakte vores kundeservice. Du vil modtage en afbestillingsbekræftelse, efter at afbestillingen er gennemført.

Hvad gør sig gældende ved afbestilling?

Ved afbestilling bliver bookingsgebyret ikke refunderet. Hvis en afbestilling er foretaget mindre end to dage før ankomstdatoen, eller hvis du ikke møder op, kan hotellet forbeholde sig retten til at opkræve betaling for en nat. Du kan læse mere under vores vilkår og betingelser.

Får jeg mit bookinggebyr tilbage hvis jeg afbestiller mit ophold?

Vi kan kun refundere bookinggebyret hvis du bliver alvorligt syg og kan dokumentere dette med en lægeerklæring. Bookinggebyret bliver normalt ikke refunderet i forbindelse med afbestillinger.

Hvad gør sig gældende i tilfælde af ombooking?

Vi tilbyder ombookinger op til to gange på det samme hotel, men det gør sig kun gældende på udvalgte hoteller. I tilfælde af ombooking, vil bookinggebyret som du betalte for din første booking, blive overført til din nye booking, uden at det skal betales igen. Hvis prisen for dit nye booking er højere, skal du betale forskellen. Bemærk venligst at hvis du ønsker at skifte hotel, tæller dette som en ny booking.

Aflysning/ombooking i løbet af en weekend

Vores åbningstider er mandag til fredag fra kl. 9:30 til 18:00. Hvis du ønsker at afbestille mindre end to dage før din ankomst, og vi har systemsvigt eller har lukket, kan du kontakte hotellet direkte. Ændringer skal også foretages hos os, så kontakt os altid efterfølgende. Alle kunder har ret til at annullere deres hotelophold op til 48 timer før check-in, uden ekstra omkostninger på udvalgte hoteller. Her vil du kun miste det bookinggebyr, som du betalte, da du lavede bookingen.

BETALING

Er betalingen på medlemshoteller.dk sikker?

Vi anvender Realex for bedst mulig sikker betaling. Du kan finde mere information nedenfor.

Betaling med gavekort

Hvis værdien af ​​gavekortet er større end det beløb, som du skal betale ved bookingen, vil du blive opkrævet for hele opholdets udgift på booking tidspunktet. Hvis værdien af ​​gavekortet er mindre end det beløb, som du skal betale, vil du kun blive opkrævet for bookinggebyret, og resten betales på hotellet. Den resterende værdi af et gavekort forbliver på kortet, indtil gyldighedsperioden er udløbet, og du kan bruge gavekortet på et senere tidspunkt.

SIKKERHED

Hvordan beskyttes kundeoplysninger og hvordan betaler jeg?

Vores samarbejdspartner Digibreaks anvender et system, der er et af de mest globalt overvågede, certificerede og uigennemtrængelige systemer. Digibreaks har Level 1 PCI-certificering, som vurderes og tildeles af en uafhængig tredjepart. Digibreaks gemmer ingen kreditkortoplysninger i sit system. Betalinger foretages med kort og er gennem en sikker betalingsprocessor (Realex) for at sikre, at der anvendes strenge sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte dine oplysninger.

Hvilke informationer bliver gemt?

Digibreaks lagrer ingen kortoplysninger i sit system. For at gennemføre din booking korrekt, gemmer vi vigtig information som navn, adresse, e-mail osv., i en periode på 12 måneder fra ankomstdatoen. Alle dine oplysninger bliver sikkert krypteret.

TILBUD

Hvad indebærer tilbud hos Medlemshoteller.dk?

Med dit Coop-medlemskab kan du booke hotelophold til nedsatte priser. Tilbuddet er afhængigt af tilgængelighed.

Hvad kræves der for at få adgang til Medlemshoteller.dk’s tilbud?

Du skal have et Coop-medlemskab, for at kunne booke via Medlemshoteller.dk. Hvis du mister dit Coop-medlemskort, kan du vise appen som bevis på hotellet. Hotellet forbeholder sig retten til at debitere dig normalprisen, hvis der ikke kan dokumenteres at du har et Coop-medlemskab. Du kan vælge blandt mere end 750 hoteller, hvor du får 10% bonus på hver booking. Du kan booke så mange gange, som du vil. Medlemskab koster et engangsgebyr på 200 DKK hos Coop Danmark. Læs mere her om hvordan du bliver medlem.

HOTELINFORMATION

Hvilke typer hoteller udbydes?

Vi samarbejder med 3-, 4-, og 5-stjernede hoteller.

Hvad koster det, hvis du har mere end to børn, eller hvis børnene er ældre end 12?

Dette varierer og er derfor svært at svare på. Kontakt venligst hotellet for specifikke priser og regler, vedrørende antal børn og alder. Hvis hotellet godkender dine ønsker, er det fint at skrive to voksne og to børn, selvom I er flere. Det er vigtigt, at I indtaster jeres ønsker ved booking, og at I oplyser, at I har været i kontakt med det pågældende hotel.

Tilbyder I hoteller uden for Norden?

Du kan booke hoteller uden for Norden hos Medlemshoteller.dk. Læs mere her.

PRIS OG SERVICE

Får man samme service som andre hotelgæster?

Der tilbydes præcis den samme service som til andre gæster inkl. værelser, mad og drikke mm.

EVENTUELLE REKLAMATIONER

Hvem kontakter jeg, hvis jeg har spørgsmål eller klager under mit hotelophold?

Kontakt personalet i hotellets reception direkte. De bør besvare dine spørgsmål eller behandle eventuelle klager.

Hvem kontakter jeg, hvis jeg har spørgsmål eller klager efter hotelopholdet?

Eventuelle klager eller reklamationer i forbindelse med hotelopholdet, henvises først og fremmest til det respektive hotel. Du kan derefter også kontakte kundeservice.

KONTAKT

Hvis du ønsker at kontakte os af anden grund, uanset om du har et spørgsmål, klage eller feedback, bedes du kontakte os på info@medlemshoteller.dk